Política de privacitat


Política de privacitat i protecció de dades

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la Protecció de les Persones Físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades (en endavant RGPD) l’informem que les dades personals facilitades seran incorporades al nostre fitxer titularitat de Roger Soldevila. amb domicili a Vic

En aquest sentit l’informem que la finalitat de la recollida i tractament de les dades és la gestió administrativa pròpies de la relació comercial existent i que es recullen exclusivament aquelles dades necessàries pel correcte desenvolupament de la relació contractual.

L’usuari garanteix l’autenticitat de les dades comunicades i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes. Les dades de caràcter personal que ens faciliti seran sempre tractats de conformitat amb Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la Protecció de les Persones Físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades.

A conseqüència de l’accés dels usuaris a la present pàgina s’han generat uns fitxers de dades de caràcter personal que són titularitat de Roger Soldevila.

Li comuniquem que Roger Soldevila. amb domicili a Vic és el destinatari final d’aquestes dades i és qui decideix sobre la finalitat, el contingut i l’ús del tractament de les dades de caràcter personal que ens facilitin els usuaris. Les dades proporcionades seran utilitzades per poder accedir a la documentació disponible a aquesta web i també per a finalitats de màrqueting, vendes i suport.

En compliment de la normativa vigent, Roger Soldevila garanteix que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, en atenció a la naturalesa de les dades personals tractades.

L’informem que les seves dades seran cancel·lades en el moment en que ens revoqui el seu consentiment, procedint a la seva destrucció, excepte norma legal que requereixi la seva conservació, procedint en aquest cas al bloqueig de les dades fins que transcorri el termini de conservació.

En cas de disconformitat en relació a la tramitació de les seves dades pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, organisme que ostenta l’autoritat de control en la matèria, ubicada al C/ Jorge Juan, 6 (28001 Madrid).

Per últim, també l’informem que en qualsevol moment pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició respecte a les seves dades de caràcter personal previstos a la llei, enviant un escrit acompanyat d’una fotocopia del document d’identitat al correu electrònic de Roger Soldevila: hello@rogersoldevila.com

Aquest lloc web pot contenir enllaços a pàgines externes, Roger Soldevilano assumeix cap responsabilitat sobre els continguts ni sobre qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes pàgines o llocs web.

Roger Soldevila es reserva el dret de modificar la present política, informant prèviament als usuaris dels canvis que en ella s’introdueixin.

Galetes

Utilització de galetes pròpies i de tercers

Aquest lloc web utilitza Galetes pròpies i de tercers per a recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l’acceptació de la instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Política de galetes

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que contingui i de la manera com faci servir el seu equip, poden fer-se servir per a reconèixer a l’usuari.

Les galetes són essencials per al funcionament d’internet, aportant nombroses avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-li la navegació i la usabilitat del nostre web.

La informació que li proporcionem tot seguit, l’ajudarà a comprendre els diferents tipus de galetes:

Segons l’entitat que les gestioni:

 • Galetes pròpies: són aquelles que es recapten pel mateix editor per prestar el servei sol·licitat per l’usuari.
 • Galetes de tercers: són aquelles que són recaptades i gestionades per un tercer, aquestes no es poden considerar pròpies.

Segons el termini de temps que romanguin activades:

 • Galetes de sessió: recapten dades mentre l’usuari navega per la xarxa amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat.
 • Galetes persistents: s’emmagatzemen en el terminal i la informació obtinguda, serà utilitzada pel responsable de la galeta amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat.

Segons la seva finalitat:

 • Galetes tècniques: són les necessàries per a la correcta navegació́ per la pàgina web.
 • Galetes de personalització: permeten a l’usuari les característiques (idioma) per a la navegació per la pàgina web.
 • Galetes d’anàlisi: permeten al prestador l’anàlisi vinculat a la navegació realitzada per l’usuari, amb la finalitat de portar un seguiment de l’ús de la pàgina web, així com realitzar estadístiques dels continguts més visitats, nombre de visitants, etc.
 • Galetes publicitàries: permeten a l’editor incloure a la pàgina web, espais publicitaris, segons el contingut de la pròpia pàgina web.
 • Galetes de publiticat comportamental: permeten a l’editor incloure a la pàgina web espais publicitaris segons la informació obtinguda a través dels hàbits de navegació de l’usuari.

De conformitat amb l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Roger Soldevila informa de les galetes utilitzades en la nostra pàgina web.

 • Galetes pròpies: accept_cookies, laravel_session
 • Galetes de sessió: PHPSESSID
 • Galetes d’anàlisi: __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, __ga, __gat, __gid: Google Analytics. Més informació
 • Galetes persistents

Així mateix, Roger Soldevila informa a l’usuari que té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informi de la recepció de galetes, podent, si així ho desitgés, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur.

A continuació li proporcionarem els enllaços de diversos navegadors, a través dels quals podrà realitzar l’esmentada configuració: